Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάτοικοι της Φούστανης - Δεν πέθανε από κορωνοιο η 78χρονη ντροπή στα ΜΜΕ και τον Περιφεριαρχη Πέλλας!

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ: ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ...Αυτοί είστε! Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε άνοια..Ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και ήρθε στο χωριό 25 Μαρτίου. Έπαθε εγκεφαλικό στο σπίτι της έπεσε από το κρεβατι της και έσπασε τον γοφο της και κατέληξε στο νοσοκομείο...Και ξαφνικά πέθανε από κορωνοιο. Ντροπή στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής.. Η γυναίκα 1ον δεν κάτοικος ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ και 2ον πέθανε από εγκεφαλικό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΣΤΟΧΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΑ ΠΑΊΖΕΤΑΙ...

Δείτε την ανάρτηση του κατοίκου της Φούστανης:



ΤΟ https://www.aridaia365.gr/ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Σε ανάρτηση στα social media αλλά και σε επικοινωνία που είχαμε με τον κάτοικο της Φούστανης που έκανε το συγκεκριμένο post, μας μετέφερε πως η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε αλλά προβληματα υγείας, τα οποία ήταν η αιτία για το μοιραίο. 

Μας δήλωσε επίσης τον εκνευρισμό του για την συνεχή παρουσία στα κανάλια έστω και για ένα λεπτό όπως μας τόνισε φορέων του τόπου, γιατί αυτό βοηθάει στην στοχοποίηση του χωριού, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να γίνεται και τέλος μας εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που τα Μ.Μ.Ε. αντιμετωπίζουν το θέμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΛΟΙΠΟΝ! ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΩΔΕΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 
ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ! 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"!
ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΗΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.