Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ: Η κυβέρνηση τους καλεί να μην σφάξουν αρνιά για το Πάσχα

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την κατάργηση του Πάσχα όπως το ξέραμε. Μαλιστα ενημερώνει τους εκτροφείς να μην σφάξουνε αρνιά.


ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ...... ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ....

ΑΥΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ:
«Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι αύριο Δευτέρα, θα εκδώσει εγκύκλιο προς κτηνοτρόφους και σφαγείς να λάβουν υπόψιν τους ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα."

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΥΨΟΥΣ 800.000 ΕΥΡΩ! 
Σύμφωνα με το Εθνος, πρόκειται για πρόστιμα συνολικού ύψους 800.000 ευρώ που είχαν υποβληθεί σε 87 υποψηφίους των δημοτικών – περιφερειακών εκλογών του 2010 επειδή δεν τήρησαν τον νόμο για την δήλωση των προεκλογικών τους δαπανών.
Ανάμεσα τους, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, είναι τόσο ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Ο πρώτος ήταν τότε υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με το ΛΑΟΣ και δεύτερος για τη δημαρχία στον Δήμο Βύρωνα...
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Γεωργιάδη είσαι ότι να ναι ρε φιλέ.. Βούτηξε μια φορά την γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και μετά μίλησε... Ενα σωστό από εσένα δεν έχουμε ακούσει.. Καλύτερα παραίτησου να ησυχάσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι θα τα κάνουν τα αμνοερίφια;;;θα τα φάνε αυτοί;;; Γιατί οι κτηνοτρόφοι περιμένουν αυτές τις μέρες να πάρουν χρήματα από το κόπο τόσων μηνών για να ζήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΠΡΆΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΣΧΑ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ
    ΚΑΙ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.