Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

2 ΤΡΙΣ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΪΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ! WHERE IS THE MONEY?

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την έγκριση των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων οικονομικής ανακούφισης και οι Αμερικανοί δεν έχουν λάβει τίποτε!

Πού είναι τα χρήματα; Οι περισσότεροι Αμερικανοί εξακολουθούν να περιμένουν την τόνωση του COVID-19

Έχουν περάσει περισσότερες από τρεις εβδομάδες από τότε που ο νόμος CARES ύψους 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων υπογράφηκε, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που πληρούν τις προϋποθέσεις για οικονομική ανακούφιση - μερικές σε πολλές κατηγορίες - δεν έχουν ακόμη δει το μερίδιό τους.
Την περασμένη εβδομάδα, το IRS άρχισε να καταθέτει χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς εκείνων που πληρούν τα προσόντα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για άμεσες πληρωμές και ορισμένοι Αμερικανοί που λαμβάνουν επιδόματα ανεργίας άρχισαν να λαμβάνουν επιπλέον 600 $ την εβδομάδα. Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσοστό εκείνων που πληρούν τα κριτήρια για να λάβουν μία ή και τις δύο αυτές μορφές βοήθειας εξακολουθούν να περιμένουν.
Παρομοίως, η πλειοψηφία των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων που υπέβαλαν αίτηση για συγχωρήσιμα δάνεια παραμένουν σε αδράνεια. Σύμφωνα με τη Small Business Administration, περίπου 1.080.000 αιτήσεις δανείου είχαν εγκριθεί για συνολικά 253 δισεκατομμύρια δολάρια από τα 350 δισεκατομμύρια δολάρια που διατέθηκαν την Τρίτη.
Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις για δάνεια οικονομικής βλάβης από καταστροφές αντιμετωπίζουν εμπόδια.

Where's the money? Most Americans still waiting for COVID-19 stimulus boost


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.