Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"HONEYWELL" Η ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕ ΤΙΤΛΟ

"The Future Is... Hospitals Ready for Pandemics" η τερατώδης εταιρία του Ρότσιλντ σχεδιάζει ένα νοσηρό μέλλον... με δικά μας κεφάλαια..

https://www.honeywell.com/en-us/podcast/the-future-is-hospitals-prepared-for-pandemics

Η εταιρία Honeywell ανήκει στον κλεπταποδόχο Ρότσιλντ. Eίναι η εταιρία στην οποία καταλήγουν όλα τα έσοδα που εισπράττει από τούς Έλληνες φορολογούμενους η ΑΑΔΕ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) ιδιωτική εταιρία χωρίς νομική προσωπικότητα και με ασυλία μέσα στο ελληνικό κράτος που παράνομα και αντισυνταγματικά επιβλήθηκε με τον νόμο 4389/2016 από τις μαριονέτες του Ρότσιλντ που παριστάνουν την ελληνική Βουλή. 

Το μέλλον μας είναι οι πανδημίες μας λέει το επίσημο site της

Honeywell  η οποία εργάζεται ήδη πυρετωδώς να κατασκευάζει από νοσοκομεία πανδημίας , εξοπλισμό, μάσκες και ότι μπορεί να φανταστεί ο νοσηρός εγκέφαλος των Εβραιοχαζάρων ιδιοκτητών Ρότσιλντ και των δουλικών του δήθεν επιστημόνων. 

Επόμενη στάση - το Εθνικό Στρατηγικό Απόθεμα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του Covid-19. 16 Απριλίου 2020
Όταν οι πρώτες μάσκες N95 ξεκίνησαν από τη γραμμή παραγωγής αυτή την εβδομάδα, υπήρξε μια σύντομη αναγνώριση μεταξύ της ομάδας στο συγκρότημα Honeywell's Smithfield, Rhode Island .
«Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν με αυτόν τον σκοπό», δήλωσε ο Conor Ryan, διευθυντής φυτών. «Χτυπήσαμε το επίτευγμα και μετά επιστρέψαμε στο έργο».
Το εργοστάσιο κατασκευής συνήθως κατασκευάζει γυαλιά ασφαλείας και οι ασπίδες προσώπου έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να παράγουν επίσης τις μάσκες κατά παραγγελία.
Η εγκατάσταση διαρκεί συνήθως περίπου εννέα μήνες, αλλά ολοκληρώθηκε σε πέντε εβδομάδες για να καλύψει την επείγουσα ανάγκη των πρώτων εργαζομένων κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κοροναϊού.
«Η Honeywell είναι περήφανη για το ρόλο που διαδραματίζουμε στην παροχή κρίσιμου εξοπλισμού για την καταπολέμηση του κοροναϊού και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το πόσο γρήγορα ξεκινήσαμε τη νέα γραμμή παραγωγής μάσκας στο Rhode Island», δήλωσε ο Darius Adamczyk , πρόεδρος και επικεφαλής της Honeywell εκτελεστικός υπάλληλος.
Οι μάσκες θα παραδοθούν στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ για το Εθνικό Στρατηγικό Απόθεμα για την υποστήριξη εργαζομένων σε θέματα υγείας, ασφάλειας και αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης.
Εκτός από την τοποθεσία του Ρόουντ Άιλαντ, η κατασκευή του N95 θα ξεκινήσει σε μια αεροδιαστημική εγκατάσταση στο Φοίνιξ της Αριζόνα στα μέσα Μαΐου. Όταν και οι δύο ιστότοποι λειτουργούν πλήρως, θα παράγουν περισσότερες από 20 εκατομμύρια μάσκες το μήνα. Οι δύο νέες γραμμές θα δημιουργήσουν περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ
Για να υποστηρίξουμε την καταπολέμηση του COVID-19, αυξάνουμε την παραγωγή άλλου προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των γυαλιών ασφαλείας και των προστατευτικών προσώπου. Κάνουμε επίσης αισθητήρες που χρησιμοποιούνται σε αναπνευστήρες και παρέχουμε υπηρεσίες δοκιμών σε κατασκευαστές αναπνευστήρων.
ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ HONEYWELL (ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ)
ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!
Η ΕΤΑΙΡΙΑ HONEYWELL ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ KAI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟΠΟΛΙΑΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΡΟΦΟΔΩΤΟΝΤΑΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΑΝΙΚΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ! 

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.