Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Stéphanie Bignon: Covid19, η απόλυτη επίθεση στην κυριαρχία μας;

Πρέπει να αντιδράσουμε γρήγορα και να αρνηθούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι τους.

Stéphanie Bignon

Μετά το νόμισμα μας και τα σύνορα μας, το ανοσοποιητικό μας σύστημα, η υστάτη προστασία μας , είναι το θύμα των αδίστακτων παγκοσμιοποιητών.

Μια σύντομη υπενθύμιση γεγονότων και πληροφοριών σχετικά με την τρέχουσα κρίση σε εξέλιξη, στο θέμα υγεία..
  • Ολοένα και περισσότεροι γιατροί και καθηγητές κάνουν λόγο για τον Covid19 ότι πρόκειται για απλή γρίπη( Pr.Raoult, Dr Trotta και πολλοί άλλοι) σύμφωνα με τα λεγόμενα αυτών των ιατρών ,η επιδημία θα μειωθεί και θα εξαφανιστεί αυθόρμητα, συνεπώς το εμβόλιο είναι άχρηστο.
  • Υπάρχουν φθηνές θεραπείες κατά αυτής της παθολογίας (γρίπης) τα θύματα είναι κυρίως τα ηλικιωμένα άτομα και τα αδύναμα άτομα.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί θα έπρεπε να φοβόμαστε όλοι έναν κοινό ιο σε σημείο του κατοίκων περιορισμού του μισού πλανήτη???Αυτός ο ιός κρύβει και κάτι άλλο???
Θα μπορούσε π.χ. να κρύβει μια σημαντική ανάγκη για: 
  • την επανεκκίνηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος που είναι στα πρόθυρα της ασφυξίας (Η λειτουργία RESET θεωρείται αναγκαία) 
  • να ελέγχουν τους πληθυσμούς, που είναι ολοένα και πιο διστακτικοί απέναντι στην μείωση των αγαθών τους και των ελευθεριών τους...
  • να συνεχίσουν κάποιοι να πλουτίζουν όλο και πιο πολύ με ατιμωρησία...
Από το τέλος του 2019, είμαστε παρόντες στην ανάπτυξη των κεραιών 5G, την εγκατάσταση δορυφόρων του Elon Musk, στην σιωπηλή πτώχευση των τραπεζών .....και στην διόγκωση του φόβου απέναντι στον εχθρό., τον τρομακτικό Covid19 ! Σύμπτωση??? 
Από τον Μπιλ Γκέιτς και τα εμβόλια του που έγιναν στα εργαστήρια στα οποία είναι μέτοχος, έως τον Έλον Μασκ και τους αστερισμούς των δορυφόρων του σε χαμηλό υψόμετρο, ώστε όλοι να μπορούν να ενταχθούν στο "Δίκτυο" (δίχτυ, στα Γαλλικά!), Στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ (Face Book ), Ο Steve Jobs (Apple), ο Jeff Bezos (Amazon),… η γη και ο χώρος ιδιωτικοποιούνται.
Κάποιοι με μεγάλες περιουσίες έχουν χώσει τα νύχια τους στην ιατρική, στην ενέργεια ,στην διανομή, στην επικοινωνία......Μοιράζονται την Δημιουργία!

Με τα εμβόλια θα λάβουμε παράγοντες στείρωσης, μκρόβια μακροχρόνιων ασθενειών και ένα  μικροσκοπικό τσιπ, ένα μέσο  για να παραμένουμε ορατοί σε μια δαιμονική μήτρα, η οποία προς το παρόν ασκεί εξουσία και έλεγχο στον κόσμο. Με τα 5G, όλοι οι εμβολιασμένοι θα γίνουν μικρές ηλεκτρονικές αντένες και όλοι θα είναι κάτω από έλεγχο ή ..δεν θα υπάρχουν... Οι δορυφόροι SpaceX θα κάνουν τον ουρανό απρόσιτο στην παρατήρηση..(αφού έχουν προγραμματιστεί 42.000 δορυφόροι). Ο Κόσμος θα εγκλωβιστεί.

Προκειμένου να δεχτούμε αυτήν την καθημερινή καταναγκαστική κυριαρχία επάνω μας,  μας υποσχέθηκαν ότι θα είμαστε "σαν Θεοί" και τους πιστέψαμε! Έχουμε καταναλώσει τις υποσχέσεις τους, τα προϊόντα τους σε σημείο να είμαστε εξαρτημένοι από αυτούς, να είμαστε σκλάβοι και άρρωστοι. Τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι είμαστε όλοι γυμνοί στην έρημο, περιορισμένοι, απομονωμένοι, απομακρυσμένοι από τη ζωή μας.

Αυτές οι βιοτεχνολογίες και οι τεχνολογίες πληροφοριών μας αποδυναμώνουν, μας δηλητηριάζουν με χημικά και με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Ένα φυσιολογικά συγκροτημένο σώμα ανταποκρίνεται- αντιδρά σε οποιαδήποτε επιθετικότητα με την κατασκευή μέσων συναγερμού και άμυνας.
Τα τεστ διάγνωσης που προσφέρονται σήμερα μετρούν μόνο την ίδια την αντίδραση του οργανισμού μας και δεν μπορούν, από μόνα τους και με τίποτα να διαγνώσουν την φύσης της επιθετικότητας. Ωστόσο, αναγκάζουν καταχρηστικά το ανοσοποιητικό μας σύστημα να επιβαρύνεται  από χημικά, φάρμακα και ακτινοβολία και να υπόκειται σε κάθε είδους αποτυχίες και δυσλειτουργίες.
 
Πεθαίνουμε σωρηδόν εξ αιτίας τους και αυτό πρέπει να σταματήσει! Πρέπει να αντιδράσουμε γρήγορα και να αρνηθούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι τους.

Ποιος φόβος μπορεί να είναι τόσο δυνατός ώστε να δεχόμαστε να μας εγκλωβίζουν σε αυτή τη φυλακή; Ο φόβος της αστυνομίας, ο κονφορμισμός, το ένστικτο της αγέλης δεν θα μπορούσε να είναι αρκετό για να μας υποδουλώσει τόσο βάναυσα και «το ξέρουν». Φοβόμαστε όμως τον θάνατο και αυτός ο φόβος του θανάτου θα είναι το όπλο μαζικής καταστροφής τους. Ο κόσμος που απεργάζονται και καρασκευαζουν θα είναι πολύ χειρότερος από τον θάνατο, επειδή θα είναι χωρίς ελπίδα, χωρίς Ουρανό. 
Το να περνάς στο επέκεινα  σημαίνει να ξεπερνάς για να ζεις για πάντα. 
Μην φοβάστε την μάχη για να ανακτήσουμε την κυριαρχία της ζωή μας για εμάς και για όσους έρχονται!

Stéphanie Bignon

μετάφραση απόδοση στα ελληνικά: Αδελαϊδα Ματθιοπούλου, Γεωργία Βαγενά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.