Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Zuckerberg (FACEBOOK) ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (βίντεο)

ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ (FACEBOOK) ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (βίντεο)

ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ Facebook – Google – Twitter ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ !!




ΑΛΦΕΙΟΣ: Ο ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ ΤΟΥ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟΥ ( Facebook ) ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ JOSH HAWLEY (R-MO) ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. !!

ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ Facebook – Google – Twitter ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ !!

ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΚΛΠ…

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ https://alfeiospotamos.gr/ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΥΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ !!! Ο “ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ” ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014. ΕΚΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2018 (ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ 2018) ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ Google ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !!!

ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ή ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ “ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ” ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ !!! ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗ Google ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ !!! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ !!!

………………………………..



………………………………………………..

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, BILL GATES ΚΑΙ GOOGLE



[ … Αρτέμης Σώρρας: …Θα έχετε δει βέβαια στο διαδίκτυο, σε αυτό το απείθαρχο που δεν είναι δικό μου είναι συγκεκριμένων υπηρεσιών και θα ήθελα κάποια στιγμή οι Έλληνες να μην πιστέψουν ότι υπάρχει ο Μπιλ Γκέιτς «ένα επιτυχημένο παιδί που ανακάλυψε τα windows» θα ήταν λίγο κουτό να το πιστέψει κάποιος, έτσι; Δεν υπάρχουν windows και Μπιλ Γκέιτς. Ήταν ένα παιδί που το πήραν από το πανεπιστήμιο και του είπανε θα κάνεις τον Μπιλ Γκέιτς, θα πεις ότι είναι δικά σου και έλα να το προβάλλεις στον πλανήτη. Τρεις φοιτητές ανακάλυψαν το Google;!! Είναι λίγο οξύμωρο αυτό έτσι; Το κανάλι που λέγεται διαδίκτυο δεν είναι ούτε των φοιτητών, ούτε κάποιου αλλουνού, είναι των «μεγάλων παιδιών». Για να τρέξεις λοιπόν στη λεωφόρο τη δικιά μου του διαδικτύου, εάν δεν σε έχω ευλογημένο ή αν δεν σου έχω δώσει την άδεια δεν πας πουθενά, το καταλαβαίνετε αυτό έτσι; Τώρα βγήκαν κάποιοι φοιτητές και ανοίξανε την Google είναι λίγο οξύμωρο, αλλά τα εβραιόπαιδα κρύβονται πολύ καλά πίσω από φτωχές προσωπικότητες για να δείξουν και τις μεγάλες επιτυχίες που μπορεί να έχει το ανθρώπινο γένος και εντελώς τυχαία είναι όλα εβραιόπαιδα έτσι; Εντελώς τυχαία! Τόσο τύχη! Ξέρετε ότι εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να πιστεύουμε στην τύχη γιατί δεν υπάρχει τύχη, κάθε τι που γίνεται γύρω μας είναι εντελώς μεθοδευμένο, στοχευμένο, οι πλανήτες θα κουτουλάγανε, άρα δεν είναι τυχαίο που κάθεται η γη εδώ πέρα και που συζητάμε εμείς σήμερα. Άρα λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο.

 … ] https://alfeiospotamos.blogspot.com/2013/11/18112013_2589.html

……………………………………………………………….

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.


“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.


ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.