Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ορθόδοξη βιοηθική»; Εμφύτευση νανοτσίπ-ταυτότητας! Ελληνίδα διευθύντρια νανοτεχνολογίας αποκαλύπτει

 

«Ορθόδοξη βιοηθική»: Εμφύτευση νανοτσίπ-ταυτότητας! Ελληνίδα διευθύντρια νανοτεχνολογίας αποκαλύπτει




Σημαντικός ο ρόλος της Εκκλησίας, λέει



Η Δρ Ανδρειανή Οδυσσέως, Επιστημονική Διευθύντρια Νανοβιοτεχνολογίας και Νανοϊατρικής του Οργανισμού Έρευνας και Ανάπτυξης EPOS-Iasis, δίνει μία διαφορετική οπτική σε σχέση με την κοινωνία και την ορθοδοξία σε ένα ολοκαίνουριο κόσμο που εξαπλώνεται γύρω μας.

Κάνει λόγο για ορθόδοξη βιοηθική και παραδέχεται πως όποιος θέλει, μπορεί να εμφυτεύσει στους ανθρώπους μικροτσίπ ή νανοτσίπ ως ταυτότητα.

«Θέλουμε την Εκκλησία μας, τους ιεράρχες μας να μας θωρακίσουν πνευματικά για να μπορούμε να συμμετέχουμε στο νέο γίγνεσθαι γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», σημείωσε.

Μιλώντας στην εφημερίδα της Κύπρου «Σημερινή» αναφέρει, μεταξύ άλλων:

Για τον κορωνοϊό: «Ένας ιός, ένα από τα ατελέστερα πλάσματα της δημιουργίας, ένας “κατώτερος οργανισμός” που δεν είναι καν δομική μονάδα ενός συγκροτημένου συστήματος, έχει αποκαλύψει σε όλες της τις εκφάνσεις την ανεπάρκεια και συλλογικές αδυναμίες μιας πολιτείας (σ.σ. ενδεχομένως λοιπόν να χρειαστεί μια παγκόσμια αρχή, η οποία θα χειριστεί καλύτερα την κρίση)

Για την τεχνητή νοημοσύνη και την… νανοτεχνολογία: «Ανακοινώθηκαν πρόσφατα επιτυχίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά έργα για τον καρκίνο, τις νευροεκφυλιστικές παθήσεις και την Covid – 19 από την ομάδα Νανοβιοτεχνολογίας και Νανοϊατρικής, της οποίας ηγείται η κ. Οδυσσέως. Στο επίκεντρο βρίσκεται η συνέργεια της νανοτεχνολογίας με την τεχνητή νοημοσύνη.

Εξηγεί πως η Νανοτεχνολογία είναι «σωματίδια, υλικά από 1-100 νανόμετρα, ή δομές με επιμέρους συστατικά σε αυτήν την τάξη μεγέθους. Νανόμετρο ίσον 1 δισεκατομμυριοστό του μέτρου! Αν το μέτρο είναι η υδρόγειος, το νανόμετρο είναι μια ρώγα σταφύλι! Και το σημαντικό, προσδιορίστηκε ως επιστήμη τη δεκαετία του 1950, με τη διαπίστωση από τον Richard Feynman πως είμαστε φτιαγμένοι από πολύ μικρές δομικές μονάδες, αλλά είμαστε πολύ μεγάλοι για να το συνειδητοποιήσουμε! Και αυτό σε μια εποχή που το μέγεθος και η εξερεύνηση του μακρόκοσμου μεγαλουργούσε». 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ:

  1. Εκκλησία, εμβόλια & νανοτσίπς

Για τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τα εμβόλια και τον θόρυβο που γίνεται από τους κόλπους της Εκκλησίας, όπως για παράδειγμα από τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, η κ. Οδυσσέως είπε πως «δεν είναι εκτός πραγματικότητας» και πως «θέλουμε την Εκκλησία μας να γνωρίζει τις δυνατότητες της επιστήμης, να μας ρωτούν, να μας υποδεικνύουν για να ενισχύουμε το καλό και να δίνουμε απαντήσεις σε όσα προβληματίζουν».

Πρόσθεσε, επίσης, τα εξής εκπληκτικά: «Τα νανοσωματίδια στα εμβόλια είναι εντελώς διαφορετικά από τα νανοτσίπς και τις νανοαντένες που μπορεί να οδηγήσουν σε… πόλεμο νέας γενιάς, καθοδήγηση, ποδηγέτηση. Θα μπορούσε να υπάρχει “κρυμμένο” μέσα στο οποιοδήποτε σκεύασμα τέτοιο νανοϋλικό που να το μετατρέπει σε βιοαισθητήρα που να ανιχνεύεται κ.λπ; Φυσικά και θα μπορούσε. Αλλά οι έλεγχοι που γίνονται πριν από μια έγκριση είναι πολλαπλοί. Εξακολουθούμε να έχουμε εύλογες απορίες, που κυρίως απορρέουν από τη ριζική αλλαγή που έχει επιφέρει αυτή η πανδημία στον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε; Αν ναι, μπορούμε να το μάθουμε αυτό με μια σειρά απλών εξετάσεων στο περιεχόμενο του κάθε εμβολίου και του κάθε σκευάσματος».

  • Βιοηθική, Ορθοδοξία, εμφυτεύσιμα οργανίδια & πνευματική θωράκιση

Για να γίνει πιο συγκεκριμένη, έδωσε το πιο κάτω παράδειγμα: «Την τεχνολογία του “brain machine interaction” την έχουμε και την αναπτύσσουμε ήδη και εμείς στο εργαστήριό μας, στην ομάδα Νανοβιοτεχνολογίας και Νανοϊατρικής! Αναπτύσσουμε εμφυτεύσιμα οργανίδια από κύτταρα του ίδιου του ασθενούς που παράγουν μόρια κατά του καρκίνου και ρυθμίζονται από μια κορδέλα που φέρει ο ασθενής και έχει αντένα που εκπέμπει ραδιοσυχνότητες! Ναι, αυτό γίνεται με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και άλλες 5 ομάδες, πήρε πολύ ανταγωνιστική χρηματοδότηση και η ΕΕ ήθελε να το παρουσιάσει στο Futuris, αλλά μας έκοψε τα φτερά ο κορωνοϊός. Τον έλεγχο όμως πώς θα επικοινωνεί ο εγκέφαλος του ασθενούς με το σύστημα και πώς θα αυτορυθμίζεται η θεραπεία, εμείς τον καθορίζουμε. Αν τώρα θέλω εγώ… Η βιοηθική θα μου βάλει φραγμούς και μέτρα, όπως γίνεται και σε θέματα γενετικής. Θέλουμε την Εκκλησία μας, τους ιεράρχες μας να μας θωρακίσουν πνευματικά για να μπορούμε να συμμετέχουμε στο νέο γίγνεσθαι γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα αναδυθεί θαυμαστός καινούργιος κόσμος και μόνο συντεταγμένα θα μπορέσουμε να βάλουμε το δικό μας στίγμα».

  • Κατασκοπεία – Μικρό τσίπ ή νανοτσίπ ως ταυτότητα

Η κατασκοπία και παρακολούθηση έδωσε ώθηση στα εμφυτεύσιμα συστήματα. Μπορούν να με παρακολουθούν; Υπό προϋποθέσεις, ναι! Αλλά και υπό τις δικές μας προδιαγραφές μπορούν να παρακολουθούν την πορεία μιας νόσου και να “εκτοξεύουν” την κατάλληλη στιγμή, το κατάλληλο φάρμακο για τον κατάλληλο ασθενή. Μπορούν να μας βάλουν μικρο- ή νανο-τσιπ ως ταυτότητα, με όλες τις πληροφορίες μας μέσα; Φυσικά και μπορούν αν θέλουν και εμείς δεν έχουμε τις γνώσεις να το αντιληφθούμεΣυσκευές που μπορούν να φορεθούν, τα γνωστά “wearables” και που μπορούν να είναι σε ασύρματη επικοινωνία μέσα από ραδιοσυχνότητες, οπτικά ή ακουστικά κύματα με αισθητήρες ως αυτοκόλλητες ταινίες ή βιο-εμφυτεύσιμα συστήματα είναι τεχνολογικά εφικτά και τυγχάνουν ήδη πολλών εφαρμογών, κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές για την αντιμετώπιση δύσκολων παθήσεων. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να γνωστοποιούνται σε κάθε πολίτη, στη γλώσσα και διατύπωση που μπορεί να κατανοήσει, οι δυνατότητες και αδυναμίες της κάθε τεχνολογίας για να ξέρει αν θα αντιδράσει αλλά και πώς θα αντιδράσει. Να μη χάνει το δίκαιό του, στο τέλος κατηγορούμενος ως “αρνητής”, “ψεκασμένος”, “αιρετικός”.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Σημερινή» της Κύπρου (simerini.sigmalive. com)
πηγη:EL - «Ορθόδοξη βιοηθική»: Εμφύτευση νανοτσίπ-ταυτότητας! Ελληνίδα διευθύντρια νανοτεχνολογίας αποκαλύπτει

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο 
 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ 
ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ 
ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ 
ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ  ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ 
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ

Βατικανό: "Ηθικά αποδεκτά" τα εμβόλια κατά του κορονοϊού




Το Βατικανό προέτρεψε σήμερα τους Καθολικούς να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, εξηγώντας ότι όλα τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν είναι «ηθικά αποδεκτά», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρασκευάστηκαν από κύτταρα προερχόμενα από ιστούς αποβλημένων εμβρύων του περασμένου αιώνα.

Ένα σημείωμα της Συνέλευσης του Βατικανού για το Δόγμα της Πίστης που δημοσιεύθηκε σήμερα «σχετικά με την ηθική της χρήσης ορισμένων εμβολίων κατά της Covid-19», το οποίο υπενθυμίζει τις θέσεις της Εκκλησίας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, στόχευε να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα αιτήματα που ελήφθησαν τους τελευταίους μήνες.

«Είναι ηθικά αποδεκτό να λαμβάνουμε εμβόλια κατά της Covid-19 που έχουν χρησιμοποιήσει κυτταρικές σειρές από αποβλημένα έμβρυα στη διαδικασία έρευνας και παραγωγής τους», εξηγεί το σημείωμα που ενέκρινε ο Πάπας και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τη Συνέλευση.

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διευκρινίζει ότι η σύνδεση μεταξύ ενός ατόμου που εμβολιάζεται και των αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο αιώνα είναι «μακρινή».

Βλαστοκύτταρα από αποβλημένα έμβρυα από τις δεκαετίες 1960, 1970 και 1980 - που αναπαράγονται στο εργαστήριο για δεκαετίες ως «κυτταρικές σειρές» - έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς ερευνητές για το σχεδιασμό εμβολίων κατά της Covid-19, για παράδειγμα εντός των ομάδων των Astra Zeneca, Moderna και Pfizer, τονίζει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοηθικής στον ιστότοπό του.

ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ  ΝΑ ΦΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ;;

 ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ;;;

ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ


ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΗΘΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 

ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ 

ΠΗΓΗ:https://www.msn.com/el-gr/news/world/βατικανό-ηθικά-αποδεκτά-τα-εμβόλια-κατά-του-κορονοϊού/ar-BB1c7eFl

Ιερώνυμος: «Παρούσα» η Εκκλησία στους εμβολιασμού


Στον συμβολισμό της έναρξης των εμβολιασμών έναντι της Covid-19, αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος, κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλιας, σημειώνοντας πως η εκκλησία θα είναι παρούσα.

Παράλληλα ο κ.κ. Ιερώνυμος τόνισε πως θα ήθελε να είναι και αυτός από τους πρώτους που θα έκαναν το εμβόλιο, ωστόσο δεν του το επιτρέπουν άμεσα οι γιατροί του, αλλά λίγο αργότερα.

(ΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΑ 

ΤΑ ΜΜΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ  ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ  ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ 

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ) 

Στο πλαίσιο της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού, ο υπουργός Υγείας ζήτησε από την Εκκλησία της Ελλάδος να συμπαρασταθεί στην οργανωμένη Πολιτεία, «στην προσπάθεια η οποία γίνεται έτσι ώστε να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε τους συμπολίτες μας, να τους φροντίσουμε».

ΠΗΓΗ:https://www.kathimerini.gr/society/561204040/ieronymos-paroysa-i-ekklisia-stoys-emvoliasmoys/

ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ  ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ 


ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΑΣ 
ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ  ΓΙΑΧΒΕ 

ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ; ΓΙΑΤΙ ;; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΕΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ  ;;ΕΕΕΕΕ;;;

ΠΛΟΥΤΟΣ -ΧΛΙΔΗ 


ΦΤΩΧΕΙΑ -ΠΕΙΝΑ -ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ;;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ 5G




Δεν υπάρχει κανένας παγκοσμίος ίός ή κορονοϊός παρά μόνο η επικίνδυνη και θανατηφόρα ακτινοβολία του δικτύου 5G το οποίο όταν ρυθμίζεται στην συχνότητα των 60 GigaHertz σταματάει η πρόσληψη οξυγόνου στο ανθρώπινο σώμα και στους ανθρώπινους πνέυμονες.


Σε αυτό οφείλονται και οι τόσες χιλιάδες θάνατοι στην πόλη Wuhan όπου ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά το δίκτυο 5G.

Ο κορονοϊός είναι μία καλοστημένη απάτη ενορχηστρωμένη από την καμπάλ μέσω της βοήθειας του δικτύου 5G, των ερπετοειδών κυβερνήσεων και των ερπετοειδών ΜΜΕ η οποία έχει ως τελικό στόχο να εμβολιάσει τον παγκόσμιο πληθυσμό με νανοτσίπ έτσι ώστε να τον ελέγχει καλύτερα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης που θέλει να αναπτύξει.

Ο Έλον Μασκ μέσω της τοποθέτησης επίγειων κεραιών και διαστημικών δορυφόρων ακτινοβολίας 5G όπως επίσης και ο Μπιλ Γκέιτς με την παρασκευή εμβολίων είναι οι πρωτεργάτες αυτού του παγκόσμιου υποχθόνιου σχεδίου για την ανθρωπότητα.

Οι άνθρωποι πραγματικά πεθαίνουν από όλες τις κοινές ασθένειες οι οποίες ταξινομούνται πλέον ψευδώς ως covid-19 βάση ενός απολύτως αναξιόπιστου και ανακριβούς διαγνωστικού τεστ το οποίο ο ίδιος ο εφευρέτης του έχει δηλώσει να μη χρησιμοποιείται για μεταδοτικές ασθένειες και ιούς γιατί δεν είναι το κατάλληλο !!!

Η μεγαλύτερη απάτη εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας….

Όσοι άνθρωποι παράγουν απλά εξωσώματα λόγω μίας απλής δηλητηρίασης των κυττάρων τους (είτε λόγω τοξικότητας του σώματος τους, είτε λόγω άγχους ή φόβου, είτε λόγω προυπάρχοντων ασθενειών τους, είτε λόγω έκθεσης τους σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο υγείας) καταγράφονται πλέον ως θετικοί με κορονοϊό covid-19 και με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων και θανάτων ανά τον κόσμο.

Το σχέδιο της cabal είναι να φέρει και άλλα στημένα κύματα κορονοϊού στο άμεσο μέλλον ώστε ο ανθρώπινος πληθυσμός βλέποντας την επιδεινούμενη κατάσταση (ότι κλεινουν επιχειρήσεις και ότι μειώνεται η απασχόληση λόγω της επιβαλλόμενης καραντίνας) να αποδεχθεί από μόνος του βάση της ελεύθερης βούλησης του την λύση που θα του προταθεί από την καμπάλ η οποία θα είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο Bill Gates έχει ήδη επενδύσει 2,5 δισ !!! δολλάρια σε δωρεάν πειραματικούς εμβολιασμούς τα τελευταία δέκα χρόνια σε χώρες του τρίτου κόσμου για να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο.

Το εμβόλιο θα φέρει γενετικό υλικό μέσα του το οποίο θα αρρωσταίνει τον κόσμο με ακόμα περισσότερους ιούς όπως επίσης και εμφυτεύσιμα νάνοτσίπ τα οποία θα αλληλεπιδρούν με τις επίγειες κεραίες και τους διαστημικούς δορυφόρους ακτινοβολίας 5G καθιστώντας πλέον τον άνθρωπο ως ένα τερματικό υπολογιστή συνδεδεμένο απευθείας με την τεχνητή νοημοσύνη.
Αυτά τα σχέδια θα υλοποιούνταν και θα εφαρμόζονταν μόνο εφόσον κανένας άνθρωπος στη Γη δεν γνώριζε την αλήθεια απλά τώρα επιταχύνονται οι διαδικασίες από την καμπάλ γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως το Γαλαξιακό Συμβούλιο βρίσκεται έξω από τη Γη και δεν έχει κανένα άλλο τρόπο διαφυγής από τη Γη.
Οι ερπετοειδείς ανθρώπινες συνειδήσεις της ελίτ συνεχίζουν να εφαρμόζουν την ερπετοειδή ατζέντα αλλα λόγω του ότι τα ερπετοειδή αφεντικά τους δεν υπάρχουν πλέον στη Γη ούτε στο διάστημα για να τους υποστηρίξουν φανερώνονται και αποκαλύπτονται αμέσως τα σχέδια τους στα μάτια όλων των εξελιγμένων ανθρώπων που γνωρίζουν την αλήθεια.
Η μη συναίνεση της ανθρωπότητας στην ψευδαίσθηση της εξουσίας αυτής της κλίκας είναι πλέον αυτονόητη και πρόκειται να ματαιώσει όλα της τα σχέδια.

ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK :http://www.facebook.com/groups/academyofinnerlight
ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE:http://www.youtube.com/user/katerinakostaki1966



ΠΗΓΗ:https://endlesslifejourney.blogspot.com/2020/04/5g.html


Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ

 ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ




ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΡΟ


ΠΗΓΗ:https://www.youtube.com/watch?v=iyANRR_ChNI&feature=emb_logo

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΥΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 

ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ 
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ 
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
Ε.ΣΥ
ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ  ΧΩΕΡΣ ΚΟΜΜΑ  ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ 


ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

 

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ



ΠΗΓΗ:https://www.aitherikigrafi.gr/orkos-ygeias


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ======================= ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ." http://alfeiospotamos.gr/?p=11184 ======================= ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: http://alfeiospotamos.gr/?p=17627 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ: http://alfeiospotamos.gr/?p=17647 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: http://alfeiospotamos.gr/?p=18373 ======================= ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ======================= ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/ ======================= ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/ http://alfeiospotamos.gr/ http://alfeiospotamos.blogspot.gr/ http://spametadesma.blogspot.gr/ http://sorraskerkyra.blogspot.gr/ http://sorrasgegonota.wordpress.com/ ======================= ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» . http://alfeiospotamos.gr/?p=10768 ======================= ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: http://e-sy.gr/grafia-e-si/

Κεντρικη.Περιφερειακη.Διοικηση ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 

esy13kpdex@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ 

e.sybrussels.be@gmail.com

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.