Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελληνικά τοπωνύμια σε όλη την υφήλιο (χάρτες)

 

Ελληνικά τοπωνύμια σε όλη την υφήλιο


Ο κ. Βαρθολομαίος Λάζαρης ήταν ναυτικός και μέσα από τα πολλά ταξίδια του σε όλες τις ηπείρους διαπίστωσε ότι υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά τοπωνύμια!

Πριν από αρκετά χρόνια εξέδωσε τις διαπιστώσεις του στο βιβλίο του με τον τίτλο: "Η Ελλάδα σε όλο τον Κόσμο". Στην παρούσα επίσημη ιστορία αυτό δεν εξηγείται, δεν αναφέρεται. Αν προσθέσουμε στην έρευνα του κ. Λάζαρη και τις γλωσσολογικές και εθνολογικές έρευνες που έχουν γίνει στους Ινδιάνους του Καναδά, στους ιθαγενείς της Ινδονησίας, στους Ινδιάνους της Ν.Αμερικής, στους αυτόχθονες της Αυστραλίας, στις αναφορές των μυστικιστών από το Θιβέτ, στις αναφορές των δρυϊδων και δεκάδες άλλες τέτοιες έρευνες, βλέπουμε ότι ταιριάζουν απόλυτα με την έρευνα του κ. Λάζαρη.

Οι χάρτες του κ. Λάζαρη, δείχνουν τα ελληνικά τοπωνύμια σε όλη τη Γη στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
Μετά τους χάρτες ακολουθούν φωτογραφίες με καταλόγους τοπωνυμίων με τις ακριβείς τους συντεταγμένες.
Οι χάρτες αυτοί συμβάλλουν στην έρευνα και είναι επιβεβλημένοι για την ιστορική αλήθεια και την αποκατάσταση της. Δεδομένα που αποκρύπτονται από τον ελληνικό λαό και την παγκόσμια κοινότητα. Κάποιοι δυστυχώς κατευθύνουν ιστορικούς και καθηγητές ώστε να τους δημοσιεύσουν χαλκευμένες έρευνες που αποκρύπτουν αυτές τις πληροφορίες περιορίζοντας έτσι τα ελληνικά τοπωνύμια σχεδόν μόνο στην περιοχή της σημερινής Ελλάδας!

Οι Δρυίδες της Γαλλίας λάτρευαν ως γενάρχη τους τον Ηρακλή. Αυτό, κανείς νέος δεν θα το διδαχτεί στα ελληνικά σχολεία, όπως ούτε οι μεγαλύτεροι. Κανένα παιδί στο σχολείο δεν έμαθε ότι η Μασσαλία είναι αποικία των Φωκαέων από την Μικρά Ασία (6ος αιώνας π.Χ). Κανείς δεν έμαθε για τα δεκάδες ελληνικά πανεπιστήμια που ήταν διάσπαρτα στην Ευρώπη τον 7ο αιώνα π.Χ...

Τα ιστορικά κενά και οι ανακρίβειες πρέπει θα να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα και παγκόσμια και να αποκατασταθούν τα σημαντικά αυτά γνήσια ιστορικά δεδομένα που συστηματικά παραλείπονται.
Όσοι αναγνώστες επιθυμούν να το ερευνήσουν ας το κάνουν. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, κανείς δεν τα γνωρίζει όλα και δεν έχει το αλάθητο. Προτείνουμε στους αναγνώστες να αποθηκεύσουν αυτά τα δεδομένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους, να επισκεφθούν τα μέρη αυτά όπως π.χ. μέσω του Google Earth και όποιοι μπορούν ας ταξιδεύσουν σε κάποια από αυτά τα μέρη τα οποία προσδιορίζονται από ακριβείς συντεταγμένες.

Θαυμάσετε αυτούς τους απίστευτους χάρτες!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΆΡΤΕΣ ΣΕ ΥΨΗΛΉ ΑΝΆΛΥΣΗ


(κλικ πάνω στον χάρτη)


ΕΥΡΩΠΗ

ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΑ


ΝΟΤΙΟΣ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ-ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΑ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ-ΩΚΕΑΝΙΑ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ


ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ (αγγλικης διαλεκτου A-Z, κλικ για μεγαλη αναλυση)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.